Nastanitev

MLADINSKI DOM NIKA, Bezje 16, 4280 Kranjska Gora
HOTEL RUTE, Gozd Martuljek

PREDSTAVITEV:

.::MLADINSKI DOM NIKA::.

Mladinski dom Nika leži v najlepšem delu Kranjske Gore in je primerna za izvajanje šol v naravi, naravoslovnih taborov, športnih zimskih in poletnih taborov, tako kot tudi za enodnevne popotnike ali družinske počitnice. V neposredni bližini doma je 16 000 m2 zelenih površin primernih za različne športne aktivnosti. Objekt ima poleg sob, jedilnico, večnamenski prostor za igro, delavnice, pouk, disco, letno teraso in otroško igrišče.
Mladinski dom Nika ima 86 ležišč. Od tega 65 ležišč s skupno kopalnico ( 8 dvoposteljnih sob, 6 tri-posteljnih sob, 4 štiri-posteljnih sob, 1 pet-posteljno in 1 šest posteljno sobo) ter 21 ležišč z lastno kopalnico in Tv ( 3 dvo-posteljne, 2 tro-posteljne, 1 štiri-posteljna ter 1 pet-posteljna soba.
Od centra Kranjske Gore je oddaljen 10 minut hoda, od smučišč pa 15 minut.

 
 

 .::HOTEL RUTE::.


Na novo odprt družinski Hotel Rute se nahaja v Gozd Martuljku, idilični vasici pod Špikom, 4 km oddaljeni od športno-turističnega središča Kranjska
Gora. Hotel ima 12 sob s kopalnico. Sobe so 2-4 postelje in imajo balkon ali atrij ter pogled na Martuljkovo skupino. Vsaka soba ima TV ter brezžično povezavo za internet. V hotelu je zajtrkovalnica, večnamenska dvorana in skupni dnevni prostor. Velik vrt z zelenjavnimi gredicami ter sadnim drevjem je idealen za družabne dogodke na prostem, piknike, rojstne dneve ter športne igre.
Hotel ima garažo za motorje in kolesa. V neposredni bližini pa je avtobusna postaja. Hotel Rute je primeren tako za družine, skupine kot tudi za posamezne popotnike. Gozd Martuljek pa je s svojo neokrnjeno naravo idealno izhodišče za planinske pohode ter kolesarske ture.

Vabljen, da se nam pridružiš.